Over ons

Eugene Zwakhoven is oprichter en eigenaar van het caravan inkoopplatform Caravanaanbieden.nl in Aalsmeer.Eugene is expert in het taxeren en online inkopen en verkopen van alle merken tourcaravans.Sinds de start in 2017 zijn er grote aantallen caravans ingekocht en verkocht via de website.

Dat er veel caravans aangeboden worden op de website heeft te maken dat de klant het liefst in kalmte en rust de caravan wil verkopen aan een erkend bedrijf en dat de afhandeling en overdracht naar wenst verloopt.

Zelf de caravan verkopen op een tweedehands verkoopsite heeft zeker nadelen en brengt risico’s met zich mee.Bij ons bedrijf wordt de caravan pas aangekoppeld als het geldbedrag van de caravan is overgemaakt op het rekeningnummer van de klant en het vrijwaringsbewijs digitaal is ontvangen in de mailbox.Dit is zeker belangrijk voor de aansprakelijkheid. Met het originele vrijwaringsbewijs kan de verzekering worden stopgezet.Het verzekeringskantoor vraagt hierom.

In 2020 is Caravanaanbieden.nl verhuisd naar een nieuwe locatie in Aalsmeer met meer buitenruimte voor de caravans.Ook kan de klant hier ons 6 dagen per week bezoeken (in verband het COVID-19 virus alleen op afspraak).
Veel van de caravans worden verkocht aan een vast netwerk van erkende caravan dealers in Nederland en Europa.

Het mooiste van mijn werk is dat mensen je bedrijf online weten te vinden en dat je merkt dat je mensen vaak een zorg uit handen neemt bij de verkoop van de caravan.Dit lees je dan vaak weer terug in de positieve reviews.

Eugene Zwakhoven