Al sinds 2017 een begrip in Nederland

Het gezicht achter
Caravanaanbieden.nl

Het mooiste van mijn werk is dat mensen ons bedrijf online weten te vinden en dat wij mensen vaak een zorg uit handen nemem bij de verkoop van de caravan. Dit lezen wij dan vaak weer terug in de positieve reviews.

Eugene Zwakhoven is oprichter en eigenaar van het online inkoop en verkoopplatform Caravanaanbieden.nl en is gevestigd in Noordwijk.

Na 10 jaar de domeinnaam Caravanaanbieden.nl in bezit te hebben kwam het eerste moment in 2017 dat Caravanaanbieden.nl online ging.

Direct na de start kwamen er veel dagelijkse bezoekers en aanmeldingen van mensen die hun tweedehands caravan wilde verkopen of gewoon een waardebepaling wilde ontvangen. Was er dan toch animo? En de behoefde van particulieren mensen om online de caravan te verkopen aan een online inkoopplatform. Dit kunnen wij alleen maar positief bevestigen met ja!

Nu anno 2023 kunnen wij met trots zeggen dat het inkoopplatform en verkoopplatform caravanaanbieden.nl is uitgegroeid tot een uniek concept met jaarlijks duizenden bezoekers en wekelijks honderden aanmeldingen van particulieren voor direct een bod of waardebepaling voor de caravan.

Dagelijks zijn onze medewerkers door het hele land onderweg om caravans in te kopen of bezichtigen bij mensen thuis, caravanstalling of op de camping.

Wij zijn geen caravanmakelaar of caravanmakelaardij

In tegenstelling tot een caravanmakelaar of caravanmakelaardij, zijn wij zelfstandige inkopers van tweedehands caravans. Dit stelt ons in staat om uw caravan direct op te kopen, waardoor we ook de hoogste prijs kunnen bieden. Als zelfstandige opkoper werken we niet met tussenpersonen en rekenen geen extra kosten, wat ons in staat stelt om u een eerlijke prijs te bieden voor uw caravan. Onze focus ligt op het rechtstreeks inkopen van caravans, zodat u snel en zonder gedoe uw caravan kunt verkopen. Kies voor de directe aanpak en verkoop uw caravan aan caravanaanbieden.nl, waarbij u de beste prijs ontvangt voor uw tweedehands caravan.

En het werkt!

Sinds 2017 verzamelen en publiceren we de ervaringen van onze klanten open en transparant. Inmiddels kregen we meer dan 400 reviews op Google, Klantenvertellen, Facebook en overige onafhankelijke websites. Met een 9.4 als gemiddeld cijfer.