Stressvrij uw caravan verkopen? Ontvang direct een eerlijk bod!

Binnen 24 uur aan ons verkocht zonder gedoe. De caravan wordt voor de overdracht betaald, gevrijwaard en kosteloos bij u thuis, stalling of op een andere gewenste locatie opgehaald.

Profiteer nu nog van de stijgende prijzen en voorkom later teleurstelling.

Twijfelt u over het behouden van uw caravan of het verkopen ervan?

Afgelopen jaar werden er veel gebruikte caravans en campers verkocht. De occasionverkoop van caravan piekte in 2023 door de coronapandemie. Er werden toen jaarlijks respectievelijk grote aantallen gebruikte caravan en campers verkocht. In 2024 wordt er een prijsdaling verwacht van gebruikte tourcaravans en campers in verband met het opheffen van reisbeperkingen wereldwijd. 

Aarzel niet en verspil geen tijd, want op dit moment maakt u nog kans om de hoogste prijs voor uw caravan te krijgen!

Zelf uw caravan verkopen via marktplaats?

Als u van plan bent om uw caravan te verkopen, is het begrijpelijk dat u geen onnodig risico wilt lopen met onbetrouwbare kopers die u kunt tegenkomen. Helaas worden mensen steeds vaker het slachtoffer van oplichting. Denk bijvoorbeeld aan het ontvangen van contant geld, of het niet kunnen overschrijven van het kentekenbewijs omdat de kopers niet in Nederland woonachtig zijn. Om dergelijke risico’s te vermijden en met gemoedsrust uw caravan te verkopen is het raadzaam om contact op te nemen met een RDW bekend bedrijf dat gespecialiseerd is met het inkopen en verkopen van tourcaravans.

caravan verkopen

Wij begrijpen de zorgen en twijfels die u kunt hebben bij het verkopen van uw caravan. Als gerenommeerd RDW inkoopplatform hebben we landelijk een solide reputatie opgebouwd en staan we bekend om onze eerlijkheid, professionaliteit en transparantie.

Wanneer u er voor kiest om uw caravan aan ons te verkopen, kunt u altijd rekenen op een veilige en betrouwbare afwikkeling. Wij inspecteren uw caravan en bieden u een eerlijke prijs op basis van de huidige marktwaarde en de staat van uw caravan. Onze inkoop experts begeleiden u gedurende het hele verkoopproces en zorgt voor een vlotte afhandeling. Inclusief alle noodzakelijke documentatie en overdrachtsformaliteiten.

Wij werken altijd met een vast contactpersoon vanaf het aanmelden tot de uiteindelijke verkoop.

Wij kopen alle merken
caravans in

Geheel vrijblijvend, niet tot verkopen verplicht

Meld u caravan gratis aan voor verkoop door het inkoopformulier in te vullen met de gevraagde gegevens over de caravan en ontvang binnen NO-TIME een vrijblijvend bod.

Ontwerp zonder titel - 2023-07-07T113752.078

Altijd een eerlijk en oprecht bod

Gaat u akkoord met het door ons uitgebrachte bod dan kunt u contact opnemen met de inkoopafdeling 0297 745 351. Samen plannen we graag een afspraak voor het ophalen van uw caravan in.

Gratis ophaaldienst door heel Nederland & België

Met onze landelijke inkoop- en gratis ophaaldienst bieden wij u een extra service, zonder dat u hiervoor hoeft te betalen. Aarzel daarom niet langer en bied uw caravan direct bij ons inkoopplatform aan.

Dit zeggen onze klanten

U bent in goed gezelschap. Wij hebben ruim 10.000+ caravans ingekocht via ons platform caravanaanbieden.nl

Onze klanten beoordelen ons dan ook gemiddeld met een 9.4 met meer dan 312 reviews op klantenvertellen.nl 

5/5

“Zeer betrouwbare en kundige afhandeling”

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Sabine. Alles in no time geregeld. Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen.

Jan en Jenny , Deurne
1 maart 2024

4.5/5

“Snel, duidelijk en eerlijk”

Prima bod . Eerlijke communicatie en duidelijke afhandeling.

FSA , Overijssel
1 februari 2024

5/5

“Prettige ervaring met dit bedrijf”

Correcte en snelle afhandeling van onze verkoop.

Bob van Piggelen , Purmerend
19 januari 2024

5/5

“Correcte afwikkeling en komen hún afspraken na.”

Blij mee. Geen gezeur aan de deur.

Dick , Alkmaar
4 januari 2024

5/5

“Betrouwbaar en correct!”

Prima ervaring. Correct en betrouwbare overdracht van mijn caravan. Zou dit bedrijf zeker aan vrienden of kennissen aanraden als zij een caravan willen verkopen.

Audrey , Wassenaar
30 december 2023

4.4/5

“Dit ging wel heel makkelijk”

Na slechte ervaring op Marktplaats met veel dubieuze telefoontjes met Caravanaanbieden.nl contact opgenomen en direct een net bod en aanbetaling direct ontvangen. Caravan is opgehaald bij de stalling en vrijwaringsbewijs en restbedrag gelijk ontvangen. Gewoon doen ! Zeker aanbevelen.

Edward Hoekstra , Alkmaar
8 december 2023

Een gratis waardecheck voor uw caravan?

Krijg vrijblijvend en zorgeloos een eerlijk bod. Accepteert u ons bod, dan komen wij bij u thuis langs of op een andere gewenste locatie om de caravan op te halen.

Zonder verrassingen uw caravan verkopen

Bent u genoodzaakt om uw caravan te verkopen vanwege ziekte, scheiding of ouderdom? Wij begrijpen dat dit een emotioneel en uitdagend proces kan zijn. Daarom staan wij klaar om u te ondersteunen en de verkoop van uw caravan van begin tot eind te regelen.

Uw caravan verkopen ivm gezondheid of overlijden

Wij begrijpen dat het verkopen van uw caravan vanwege gezondheidsproblemen of een overlijden een moeilijke en stressvolle periode kan zijn. Het is daarom belangrijk dat u de juiste ondersteuning ontvangt van uw familie of naasten. Als u geen beschikbare ondersteuning heeft of hen niet wilt belasten, kunnen wij u volledig ontzorgen. Bij caravanaanbieden.nl regelen wij de financiële afwikkeling en al het papierwerk voor u, zodat het proces soepel verloopt.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het vervoer van uw caravan, wij halen deze op vanuit elke locatie in Nederland en België. Of uw caravan zich nu thuis, in de stalling of op de camping bevindt, wij zorgen ervoor dat alles probleemloos verloopt. Mocht uw caravan zich nog op de camping bevinden en staat de voortent of luifel nog op, maar kunt u dit vanwege uw gezondheid niet meer zelf inpakken of afbreken, dan bieden wij ook daar volledige ondersteuning in. Wij zorgen ervoor dat de staanplaats op de camping keurig wordt achtergelaten. U kunt hierbij aanwezig zijn indien mogelijk, maar dit is niet noodzakelijk.

Neem contact met ons op en vertel ons wat uw wensen zijn. Wij zijn er om u te helpen en ervoor te zorgen dat u tevreden bent.

Verkoop uw schadecaravan aan caravanaanbieden.nl

Als u ervoor kiest om uw beschadigde tourcaravan aan ons te verkopen, zorgen wij altijd voor een vlotte afhandeling en een veilige betaling op uw bankrekening direct bij de overdracht.

Wij kopen schadecaravans in en verkopen ze door aan caravanbedrijven veelal voor onderdelen. Wij zijn doorlopend op zoek naar caravans met hagelschade – vochtschade – plaatschade – total loss schade – aanrijding schade.

Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op of vul ons aanmeldformulier in om uw caravan met schade aan te bieden.

Maak gebruik van onze inkoopservice en verkoop uw schadecaravan zonder gedoe aan caravanaanbieden.nl

Wij zijn doorlopend opzoek naar de volgende merken caravans en alle soorten indelingen

Staat uw merk caravan er niet tussen, zeker hebben wij interesse.

Meld uw caravan aan of bel ons voor een telefonisch bod op het telefoonnummer 0297 745 351

Eriba/HymerWeinsberg
DethleffsSwift
FendtSterckeman
HobbyEifelland
KnausEldiss
AdriaHome-Car
BurstnerKip
ChateauKabe
BeyerlandSprite
CaravelairTabbert
RapidoTEC
LMCWilk
SoliferPolar
TriganoT@B