Hoe werkt het inkoop proces?

HOE WERKT HET?

Wilt u
uw caravan online aanmelden
om een vrijblijvend bod te ontvangen via het simpele stappenplan

1. Aanbieden

U kunt uw caravan aanbieden voor een bod via het formulier. Dit kost u slechts een paar minuten.

1. Klik op vrijblijvend een bod ontvangen.
2. Vul de gevraagde gegevens in.
3. U ontvangt spoedig een vrijblijvend bod of waardebepaling.

2. Bod ontvangen: caravan ophalen op locatie

Gaat u akkoord met het bod! Bel dan onze klantenservice 0297 745 351 Samen plannen wij met u een datum voor het bezichtigen of ophalen van de caravan.

3. Snelle afhandeling

Na de bezichtiging ontvangt u altijd direct het afgesproken geldbedrag op uw bankrekening. Als u heeft geverifieerd dat het afgesproken geldbedrag is bijgeschreven en het RDW vrijwaringsbewijs is ontvangen in uw e-mail dan nemen wij de caravan pas mee!

Hoe komen jullie tot een bod?

We geven al meer dan 6 jaar ruim 26.000 gegarandeerde biedingen per jaar af.

Door deze ervaring weten we ondertussen precies wat de waarde van een caravan is op het moment van verkoop.

Hierbij kijken we heel specifiek naar de uitvoering en de opties van uw caravan dat is erg belangrijk en bepaalt de uiteindelijke verkoopprijs om een voorbeeld te geven een caravan met een nieuwe voortent heeft meer waarde dan een caravan zonder voortent.

Wij weten als geen ander dat online waardebepaling topsport is! Als we te weinig bieden dan kopen we niks en als we te veel betalen dan hebben we een verliespost dat is de harde realiteit.

Wel belangrijk is dat u de huidige staat van de caravan vermeld bij het aanbieden van uw caravan zodat wij een beeld krijgen van de algemene staat van de caravan.

Hoe wordt mijn caravan betaald ?

Wanneer we de caravan bij u ophalen, bieden we verschillende betalingsmogelijkheden aan. De betaling geschied altijd na bezichtiging veilig en direct via bankoverschrijving op uw rekeningnummer.

In sommige gevallen kunnen we ook een contante betaling regelen. Dit gebeurt altijd in overleg en onder voorwaarden die we samen bespreken. We willen ervoor zorgen dat de betaling soepel en naar tevredenheid veilig verloopt.
Na de betaling ontvangt u van ons een inkoopverklaring en de vrijwaring van het kentekenbewijs. Zo bent u officieel en juridisch vrijgesteld van verdere verantwoordelijkheden met betrekking tot de caravan.

Bij Caravanaanbieden.nl streven we naar een transparante en professionele afhandeling. We zorgen ervoor dat u op een veilige en gemakkelijke manier betaald wordt voor uw caravan, zodat u met een gerust hart de verkoop kunt afronden en wij in alle rust de caravan kunnen aankoppelen.

CARAVAN VERKOPEN

Nieuwsgierig naar de huidige waarde van uw tourcaravan?

Stopt u binnenkort met kamperen met de caravan of is de caravan overbodig geworden en zoekt u alvast een betrouwbare opkoper en bent u zich alvast aan het oriënteren om een eventuele verkoopwaarde te weten van uw tourcaravan bij een eventuele verkoop. 

WE LEGGEN HET UIT

Veelgestelde vragen

Caravanaanbieden.nl bestaat sinds 2017. Wij zijn een inkoopplatform voor tourcaravans in Noordwijk

Als het kenteken van je caravan niet compleet is, nemen wij de verantwoordelijkheid om dit voor jou in orde te maken. We zorgen ervoor dat het kenteken weer compleet wordt bij het RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer). Dit is een administratieve procedure waarvoor we een kleine vergoeding vragen in de vorm van administratiekosten. Met deze service ontzorgen we jou volledig, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het regelen van het kenteken.
Bij Caravanaanbieden.nl streven we naar een vlotte en probleemloze verkoopervaring. We begrijpen dat elke situatie uniek is en dat er soms extra stappen nodig zijn om alles in orde te maken. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden en de benodigde stappen te ondernemen om het kenteken probleem op te lossen.
Dus als het kenteken van je caravan niet compleet is, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder en zorgen ervoor dat alles netjes en correct wordt afgehandeld.

Als het kenteken van uw caravan niet compleet is kunt u gebruikmaken van de officiële website van de RDW. Met behulp van deze online tools kunt u het verloren kenteken deel van uw caravan opvragen en toegang krijgen tot belangrijke gegevens en documenten. https://vervangendkentekenbewijsaanvragen.rdw.nl/particulier/productselectie

Ja u kunt ook caravans met vocht, hagel of andere type schades aanbieden op het platform.

Nee, onze bieding is geheel vrijblijvend en u bent niet tot verkoop verplicht.

Gaat u akkoord met ons bod, dan zorgen wij voor een snelle en correcte afhandeling. Wij komen de caravan bij u ophalen en betalen per bank of in overleg contant bij de bank. Een inkoopfactuur en vrijwaring van uw kentekenbewijs ontvangt u van ons direct daarna.

Dat is voor ons geen probleem. 

U ontvangt direct op locatie het RDW vrijwaring bewijs van onze medewerker in uw e-mail.

Nee dat is geen probleem wij komen door heel België naar u toe.

Bel onze klantenservice wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. (ook in het weekend)

Bij aankomst in noordwijk wordt de caravan volledig gecheckt en aangeboden aan onze dealer netwerk in binnen en buitenland.

caravanaanbieden.nl is in bezit van oprijwagens en vervoeren uw caravan op de vrachtauto.

Neem dan via ons contact formulier contact met ons op.

Wat maakt ons uniek?

Wij zijn doorlopend opzoek naar de volgende merken caravans en alle soorten indelingen

Staat uw merk caravan er niet tussen, zeker hebben wij interesse.

Meld uw caravan aan of bel ons voor een telefonisch bod op het telefoonnummer 0297 745 351

Eriba/HymerWeinsberg
DethleffsSwift
FendtSterckeman
HobbyEifelland
KnausEldiss
AdriaHome-Car
BurstnerKip
ChateauKabe
BeyerlandSprite
CaravelairTabbert
RapidoTEC
LMCWilk
SoliferPolar
TriganoT@B