Wat zijn onze servicekosten?

Wij rekenen een vast tarief van € 29,50 aan servicekosten.Voor dit bedrag nemen wij na het aanmelden van uw caravan op de website de zelfde werkdag telefonisch contact met u op.

Na het doornemen met u over de algemene staat van de caravan en na het bespreken van de eventuele accessoires of gebreken van de caravan kunnen wij als experts u een schatting geven wat de definitieve verkoopprijs van de caravan zou zijn bij verkoop via de veiling op het inkoopplatform van Caravanaanbieden.nl.

Een vast contactpersoon van Caravanaanbieden.nl houd u regelmatig op de hoogte van de voortgang van de veiling en het hoogste bod van onze RDW erkende opkopers.

Het hele verkoopproces van de caravan aanmelden tot een definitief bod van onze meer dan 75 geselecteerde opkopers duurt ongeveer 1 tot 3 dagen(wij streven er naar binnen 24 uur een bod te hebben).Indien u meer haast heeft met de verkoop van de caravan dan kunt u ons het beste even bellen met de klantenservice telefoonnummer 0297 745 351.

Mocht u beslissen akkoord te gaan met het hoogste bod van de veiling dan plannen wij een afspraak met u in voor de overdracht, en komt een medewerker van Caravanaanbieden.nl de caravan bij u thuis ,stalling,of camping ophalen.

Ook is het mogelijk dat u de caravan zelf langs brengt op onze locatie in Aalsmeer.

Uiteraard maken wij het afgesproken geldbedrag voor of tijdens de overdracht over op uw bankrekening.( de caravan wordt pas meegenomen nadat u heeft gecheckt dat het bedrag is bijgeschreven op uw bankrekening).

Caravanaanbieden.nl is RDW gecertificeerd en u ontvangt het vrijwaringsbewijs digitaal direct bij de overdracht van onze medewerker.

Heeft u nog vragen of vind u het prettiger om persoonlijk met ons te spreken over de verkoop van uw caravan neem dan contact op.

Onze klantenservice kunt u bereiken op telefoonnummer 0297 745 351.

Na 18,00 uur tot 22,00 uur zijn wij mobiel te bereiken op het nummer 0653 202040.

Caravanaanbieden.nl

Voor een zorgeloze verkoop.