Export

Uitvoerverklaring voor export

Caravanaanbieden.nl is een RDW gecertificeerd bedrijf, dat houdt in dat wij alle export procedures voor u kunnen en mogen afhandelen. Het belangrijkste document dat u moet hebben voor de export van uw voertuig is een uitvoerverklaring.

De uitvoerverklaring is het bewijs dat uw voertuig officieel voor de export is aangemeld in het Nederlandse kentekenregister van het RDW. Vanaf dat moment bent u niet langer aansprakelijk voor voertuiggebonden verplichtingen, zoals de motorrijtuigenbelasting.

Om u te kunnen helpen met de export procedure moet u het volgende kunnen aanleveren:

– Geldig legitimatiebewijs

– Originele Nederlandse kentekenplaten

– Kilometerstand van het voertuig.

Kentekenpapieren of kentekenkaart met tenaamstellingscodes (indien het voertuig in de voorraad staat is een Tijdelijk Document Nummer ook voldoende).

Wij regelen vervolgens alles rond de export van uw voertuig. U krijgt van ons na het afhandelen van de procedure de uitvoerverklaring het uitvoerkentekenbewijs en bijbehorende uitvoerkentekenplaten en het vrijwaringsbewijs.

Met dit uitvoerkentekenbewijs en nummerplaten en verzekering mag u vervolgens nog 14 dagen rondrijden in Nederland. Deze periode is bedoeld om het voertuig naar het buitenland te rijden, gebruik deze periode vooral ook hiervoor, want op het langer dan 14 dagen in Nederland rijden met uitvoerkentekenplaten staan stevige boetes.Tevens moet uw auto voor die periode verzekerd zijn.Hiervoor bestaan speciale verzekeringen inclusief groene kaart waar Caravanaanbieden.nl u mee kan helpen.Zo ziet u dat alles rondom de export van uw voertuig uit handen genomen wordt door de experts van Caravanaanbieden.nl uit Aalsmeer.

Uitvoerverklaring inclusief 14 dagen verzekering en groene kaart en 2 nummerplaten.

 € 150,00 inclusief BTW.

Uitvoerverklaring zonder verzekering.

€ 30,00 inclusief BTW.

Nummerplaten € 2,50 per stuk inclusief BTW

Mogelijkheid tot pinnen aanwezig.

Heeft u nog vragen over onze exportdiensten,wij beantwoorden ze graag.

Telefoon 0297 745 351